Fondsenwerving

kunst cultuur welzijn

Maatwerk

Jij wilt graag mijn hulp bij de financiering van jouw project. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw projectidee, bekijken we wat ik voor jou kan betekenen en maken we samen afspraken.

  • fondsenlijst samenstellen
  • haalbaarheid van jouw plan toetsen
  • advies t.a.v. structuur en inhoud plan
  • projectplan uitwerken 
  • aanvragen voorbereiden 
  • begroting en dekking
  • afronding (financieel en inhoudelijk)

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ieder project is weer anders en dus maken we een plan op maat. De één heeft bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig bij het projectplan dan de ander. Uitgangspunt is dat er een document ligt dat aantrekkelijk en kansrijk is voor financiering. Een goed projectplan komt meestal tot stand dankzij onze onderlinge samenwerking. Ik stel een fondsenlijst samen, geef een duidelijk overzicht van deadlines en bereid de aanvragen voor. Ik ondersteun bij alle bijkomende werkzaamheden zoals begroten en inhoudelijke en financiële eindevaluaties. Soms hebben klanten een grotere hulpvraag, bijvoorbeeld ondersteuning bij zakelijke of organisatorische werkzaamheden. Indien gewenst, kunnen wij hier mogelijkheden voor bespreken.

 

Klik hier voor tips vooraf


Projectondersteuning

Ik kan op vele manieren ondersteuning bieden bij jouw project. Denk bijvoorbeeld aan zaken die de productie aangaan, zoals het vinden van een juiste locatie voor jouw project en het vertalen van jouw wensen ter plekke. Zodat alles gereed is op moment van uitvoering. Maar je kunt ook denken aan relatiebeheer, vrijwilligers coördinatie en nog vele andere zaken. Op maat kijken we hoe ik jou werk uit handen kan nemen waar jij zelf op dat moment geen tijd voor hebt of liever uitbesteedt aan iemand anders. 

Netwerk

Doordat ik al betrokken ben geweest bij vele projecten op het gebied van cultuur en welzijn, beschik ik over een groot netwerk.
Zoek jij een kunstenaar die een goede workshop kan geven?
Of een regisseur voor jouw project?
Of een ontwerper die jouw website in orde maakt?
Geen enkel probleem, dat regel ik.
Maar ook ken ik contactpersonen bij locaties, leveranciers en vele anderen dienstverleners.