Projectleiding/coördinatie

Ik bied op vele manieren ondersteuning bij jouw project. Van idee tot realisatie. Alles is maatwerk en ieder project is anders; creativiteit, samenwerken en verbinden staan bij mij dan ook voorop. Ik houd het overzicht op weg naar een concreet einddoel, maak duidelijke afspraken over inhoud, financiën, deadlines en resultaten. Aanwezige kennis, kracht en middelen worden zo optimaal mogelijk gebruikt. Kansen die het eindresultaat kunnen versterken, benutten we ten volle. 

Netwerk

Doordat ik in de loop van de jaren betrokken ben bij vele projecten op het gebied van cultuur en welzijn, beschik ik over een groot netwerk. Zoek jij een kunstenaar die een goede workshop kan geven? Of een regisseur voor jouw project? Of wil je graag een cultuurdag organiseren? Geen enkel probleem, dat regel ik.
Ook ken ik contactpersonen bij locaties, leveranciers en vele anderen dienstverleners.

Financiering

Jij wilt graag mijn hulp bij de financiering van jouw project. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij jouw projectidee, bekijken we wat ik voor jou kan betekenen en maken we samen afspraken.

Ieder project is weer anders en dus maken we een plan op maat. De één heeft bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig bij het projectplan dan de ander. Uitgangspunt is dat er een document ligt dat aantrekkelijk en kansrijk is voor financiering. Een goed projectplan komt meestal tot stand dankzij onze onderlinge samenwerking. Ik stel een fondsenlijst samen, geef een duidelijk overzicht van deadlines en bereid de aanvragen voor. Ik ondersteun bij alle bijkomende werkzaamheden zoals begroten en inhoudelijke en financiële eindevaluaties. Soms hebben klanten een grotere hulpvraag, bijvoorbeeld ondersteuning bij zakelijke of organisatorische werkzaamheden. Indien gewenst, kunnen wij hier mogelijkheden voor bespreken.

Klik hier voor tips vooraf